Les assemblees de joves de BCN ens unim pel #28J

El proper dissabte dia 2 de juliol, diferents assemblees de joves de la ciutat de Barcelona ens hem unit per convocar juntes a la manifestació unitària pel #28J, diada per l’alliberament LGBTI. El cartell, que trobareu a continuació, convoca a les 17h de la tarda a la Plaça Urquinaona per tal de sumar-nos al bloc de la Crida LGBTI i fer una columna reivindicativa fins a la manifestació organitzada per la Comissió Unitària.

La Crida LGBTI és el col·lectiu de referència per les qui apostem per un alliberament LGBTI fora del capitalisme rosa, però també per un alliberament nacional i social.

WhatsApp-Image-20160630

El cartell no el firmem només Esberla, sinó que ens hem unit amb totes els nuclis d’Arran de Barcelona, així com amb altres assemblees de joves com Cassoles, Vallvidrera, Sagrera-Congrés, Ciutat Vella, i La Rutlla del Guinardó.

Enguany la reivindicació de la manifestació LGBTI gira al voltant de la visualització de les plurisexualitats en contraposició al binarisme imposat per la societat heteropatriarcal i capitalista.

Trenquem el binarisme,
rebentem tots els armaris!

La diada del #28J

El passat 28 de juny, diada per l’alliberament LGBTI on es commemoren els disturbis de 13528863_482935148583937_1845410227317846269_nStonewall de l’any  1969, Esberla – Assemblea de Joves de Sarrià vam participar en un acte descentralitzat
per a pintar passos de vianants amb els colors de la bandera amb l’arc de Sant Martí. L’acció, duta a terme per diferents assemblees de joves i la Crida LGBTI, es va fer en barris com Gràcia, Cassoles, Sants, Sant Antoni o El Clot.

L’Ajuntament de Barcelona era conscient de les accions i, tot i prometre que no els esborrarien i que no hi hauria repressió policial per aquestes accions, la Guàrdia Urbana de Barcelona va identificar diverses activistes i militants en diferents barris i ha esborrat més d’un pas de vianants, com és el cas del de Sarrià, tal i com s’evidencia en la següent imatge.

Captura

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s