Espai alliberat a Sarrià

Manifest 10/12/2015

Hort de la Vila 29, Sarrià.

Som l’Assemblea de joves de Sarrià, Esberla, un col·lectiu que treballem per donar resposta a les problemàtiques que ens afecten com a joves de Sarrià. Volem crear les bases d’una societat alternativa lluny del capitalisme i el patriarcat.

Vivim en una ciutat que destrossa els barris i divideix la població per classes. I a Sarrià es busca construir un oasis de tranquil·litat pels rics, lluny de la pobresa, la desigualtat i el turisme massiu, a costa de fer fora les classes populars, augmentar el preu de l’habitatge i expulsar els joves.

Rebutgem l’especulació i denunciem l’existència d’espais buits i abandonats sense cap mena d’ús mentre portem temps reivindicant un local de joves. Un local on ens puguem reunir, on fer xarxa juvenil i veïnal, un local d’autoorganització on neixin idees per tal de revertir el procés d’elitització que estem vivint i que ens expulsa del nostre barri.

Vista aquesta situació, hem decidit alliberar aquest espai per donar-li vida i veu als nostres projectes. Volem deixar ben clar que aquest serà un local del barri i per al barri. Un espai obert a totes les joves, que no discrimini per raça, ni edat, ni gènere, ni orientació sexual, i alhora on es treballi per eliminar aquestes actituds. Un local autogestionat per joves, que aposti per la vida comunitària basada en el respecte i la conviència i sobretot, que s’adapti a les nostres necessitats, per les assemblees, comissions de festes, entitats culturals, pels caus, esplais… on tothom hi tingui veu.

En aquesta antiga masia d’Hort de la Vila núm 29, tan reivindicada pels veïns i veïnes, comencem la creació d’un nou casal on siguem nosaltres qui marquem les regles de convivència, un espai de democràcia pura, d’autogestió i d’autoorganització.

I avui fem un pas més a fer nostre el barri.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s