17/04 Nit a la Seu del Districte

https://notenimlloc.wordpress.com/noticies/1704-la-nit-a-la-seu-del-districte/

Divendres 17 d’abril, després de la cassolada i la xocolatada convocada a la tarda des de la campanya de #notenimlloc, es va convidar als i les joves de Sarrià i Cassoles a sopar i acampar davant a Seu del Districte (Pl. de la Vila de Sarrià).

Després de la presència del regidor de Sarrià – Sant Gervasi, Joan Puigdollers, la Guardia Urbana va començar a amenaçar, gravar i intimidar a totes les joves que ens trobavem concentrades. El que havia de ser una protesta pacífica amb el símbol de tendes d’acampada per denunciar la falta de llocs de joves al districte va acabar amb un seguit d’actuacions policials:

Ens van trencar 5 tendes tan necessàries pels caus, tot i això vam decidir no defallir, que sense tendes faríem bivac!

Sense lloc i amb 5 tendes menys només van aconseguir que ens reafirméssim en que els i les joves ens necessitem. Per això no deixarem de treballar conjuntament, fent més xarxa i buscant més suport per superar cada obstacle, i així, fins aconseguir els nostres objectius.

Moltes gràcies pel l’enorme suprot rebut, per totes les persones que van participar a la concentració, moltes gràcies a totes aquelles que van sumar-se a la plaça a rebutjar l’actuació de la Guardia Urbana de Barcelona fins a altes hores de la nit, com a tantes i tantes que participen als barris, com aquelles que ens ajuden a difondre el missatge. Cada dia som més i més reivindicant espais dels joves i pels joves!

 18 d’abril de 2015 Sarrià – Sant Gervasi.

CC0sCE2WAAEBib_

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s