1r Dinar Diabòlic de Sarrià i III Quinto de Nadal!

Estàs farta dels mil i un dinars de Nadal que no s’acaben mai? Farta d’intentar empassar-te els darrers trossos de torró de pedra amb un embut? Cansada que el cava desfaci la neula i te’n quedis sense? En definitiva… farta dels dinars de Nadal i de la hipocresia consumista d’aquestes festes?

Te’n proposem un de nou! Un de nou, però molt i molt diferent. Des d’Esberla – Assemblea de Joves de Sarrià tenim l’honor de presentar-vos el…

1r DINAR DIABÒLIC DE SARRIÀ
(No és broma!)

Un bon dinar popular per trencar amb la tònica nadalenca i en general amb les seves tradicions. Cop de puny al Nadal i puntada de peu als polvorons!

Al mòdic preu popular de 7€ us proposem un dinar ateu a peu de carrer el proper DIUMENGE 28 DE DESEMBRE a la Plaça de Sant Vicenç.
Un menú que provocarà un tall de digestió al nen Jesuset i que anirà seguit del III QUINTO DE NADAL DE SARRIÀ.
No us ho podeu perdre!
——————————————————————————
MENÚ: 7€
– Cous cous de verdures a l’estil marroquí
– Pinxos pagans diabòlics a la brasa d’en Llucifer
– Postres, aigua i vi.

(també opció vegana, la més pagana!)
——————————————————————————

Horari:
14.00 DINAR DIABÒLIC DE SARRIÀ (DDS)
16.30 III QUINTO DE NADAL DE SARRIÀ de sobretaula
Venta anticipada de tiquets pel dinar. Informació al mateix esdeveniment. Es reservaran alguns tiquets pel mateix diumenge.

——————————————————————————-

QUINTO DE NADAL de sobretaula:

El Quinto de Nadal és un popular joc català tradicional en aquestes èpoques. És molt semblant al clàssic bingo però amb certes diferències. Les participants compren un cartró (amb els nombres) i van col•locant guixes (mongetes) a sobre els números que ja han sortit.

La figura del lloro és molt important. Ha de treure els números de la cistella, cantar-los i col•locar-los. La manera de cantar els números és completament diferent, es fan servir refranys, dites populars i símils amb les xifres, fet que dificulta el seguiment dels nombres i que el fa especialment divertit.

Els diners destinats als cartrons es reparteixen entre les guanyadores. Aquestes seran bombardejades amb guixes com si fos l’últim dia en aquest món.

CARTRÓ: 1€
CARTRÓ + CERVESA: 1,5 €

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s